Publiboog

Opblaasbare boog- doorgang Publiboog

Een opblaasbare boog, geeft uw merk, logo of product de perfectie zichtbaarheid op elk evenement.

Bij Panache-Inflatables hanteren we twee productiemethodes voor een opblaasbare boog ; opblaasbare bogen met een permanente blazer of met een gesloten luchtkamer. De opblaasbare bogen met permanente blazers worden- afhankelijk van grootte en gewenste bedrukking- gemaakt uit PVC Tarpaulin of Gecoate Nylon.

Het aanbrengen van logo's of merken, kan op twee manieren; door bedrukking van het basismateriaal of door bevestiging van afzonderlijke spandoeken of vlaggen aan de opblaasbare boog. Hiervoor voorzien we standaard ogen of velcro. Baches en vlaggen printen we binnenshuis zowel digitaal als zeefdruk.

U koopt bij ons een opblaasbare boog met daarbij standaard een draagtas, een reparatiekit, touwen. We leveren eveneens CE en TüV goedgekeurde standaard blazers. Optioneel kunnen we u ook semi-professionele ventilatoren aanbieden.

U kiest de afmetingen van uw opblaasbare boog in functie van de overspanning. Voor een éénvaksbaan, volstaat een opblaasbare boog met een breedte van 7meter. Voor een tweevaksbaan kiest u een opblaasbare boog van 14m breedte. Alle producten worden op maat gemaakt. Een opblaasbare boog voor een karting wordt bijv. slechts 2 m hoog maar wel 7 meter breed.

Hierbij vindt u enkele voorbeelden van vormen.

  1. Afgeronde hoeken
  2. Rechte hoeken
  3. Boogvorm
  4. Afgekapte hoeken

De afwerking, kleuren en vorm is volledig naar wens. U kan kiezen uit een ronde opblaasbare boog, een opblaasbare boog met rechte/ afgehakte of een opblaasbare boog met rond hoeken.

publiboog rechte hoekenopbaasbare boog afgekapte hoekenronde opblaasbare doorgangopblaas boog afgeronde hoekenBest practice voorbeeld
Best practice voorbeeldFuruno toont de weg, deze keer met een opblaasbare radar op een beurs
Lees verder...
Call Panache Media on +32 2 304 73 63
FOLLOW US

Schrijf in op onze nieuwsbrief (2-maandelijks)
>
ONZE KLANTEN
"De boog is schitterend en buitengewoon handig."
Robin