Spider Tent

Inflatable partytenten geven uw merk, logo of product de perfectie zichtbaarheid op elk evenement.

Bij Panache-Inflatables maken we opblaasbare partyenten met een permanente blazer. De inflatable partytenten met permanente blazers worden- afhankelijk van grootte en gewenste bedrukking- gemaakt uit PVC Tarpaulin of Gecoate Nylon.

Het aanbrengen van logo's of merken, kan op twee manieren; door bedrukking van het basismateriaal of door bevestiging van afzonderlijke spandoeken of vlaggen aan de publiboog. Hiervoor voorzien we standaard ogen of velcro. Baches en vlaggen printen we binnen onze bedrijven bij Panache zowel digitaal als zeefdruk.

U koopt bij ons een publiboog met daarbij standaard een draagtas, een reparatiekit, touwen. We leveren eveneens CE en TüV goedgekeurde standaard blazers. Optioneel kunnen we u ook semi-professionele ventilatoren aanbieden.

U kiest de afmetingen van uw boog in functie van de overspanning. Voor een éénvaksbaan, volstaat een boog met een breedte van 7meter. Voor een tweevaksbaan kiest u een boog van 14m breedte. Alle producten worden op maat gemaakt. Een publiboog voor een karting wordt bijv. slechts 2 m hoog maar wel 7 meter breed.

De afwerking, kleuren en vorm is volledig naar wens. U kan kiezen uit een ronde boog, een boog met rechte/ afgehakte of rond hoeken.

Partytenten worden altijd gemaakt in coated nylon. HIerdoor zijn ze lichter van structuur en kunnen ze sneller opgeblazen en afgelaten worden. Standaard diameters van de spider tenten zijn 8m of 12m.
Best practice voorbeeld
Best practice voorbeeldFuruno toont de weg, deze keer met een opblaasbare radar op een beurs
Lees verder...
Call Panache Media on +32 2 304 73 63
FOLLOW US

Schrijf in op onze nieuwsbrief (2-maandelijks)
>
ONZE KLANTEN
"Onze sales mensen willen allemaal die light tubes meenemen, we hebben er nu al te kort!"
Luc